over ons
Het BedrijfProductenNieuwsSupportContact Gegevens

[Nieuws 1
[Nieuws 2
[Foto,s] 
[Home][Het Bedrijf][over ons]

 


Ons bedrijf is gevestigd te Baarn en sinds 2007 actief in de burger- en utiliteitsbouw. Over ons werkterrein inmiddels een ruime verscheidenheid aan bouwkundige activiteiten. Onze werkzaamheden betreffen onder meer bouwkundig onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie van panden, kleinschalige nieuwbouw en woninguitbreiding.

 

 

 

 

 

Wij beschikken over een goed geoutilleerde machinale timmerwerkplaats en leveren op bestelling maatwerk meubelstukken, kasten, trappen, deuren, ramen en kozijnen Meer over onze activiteiten kijk bij producten

 

 

 

 

Een persoonlijke benadering speelt in de relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol. Heeft u bijzondere wensen? U kunt deze altijd met ons bespreken en wij overleggen met u over de haalbaarheid ervan. Is een opdracht moeilijk realiseerbaar of blijkt het budget te krap? Wij adviseren u graag over passende alternatieven.

 

Wij stellen hoge eisen aan het product dat wij leveren. Dit vertaalt zich in een zorgvuldige keuze van materialen en selectie van leveranciers en onderaannemers met wie wij werken. Degelijkheid, betrouwbaarheid, vakman-schap en stijl zijn begrippen die kenmerkend zijn voor onze wijze van werken. Kwaliteit en oog voor detail staan bij ons hoog in het vaandel.

 

 

 

 

 

[Home][Het Bedrijf][Producten][Nieuws][Support][Contact Gegevens]

Copyright (c) 2010 My Company. All rights reserved.

info@klussenbedrijfbloemendal.nl